Det är jag, Henrik Posse, som ligger bakom det publicerade materialet på den här webbsidan. Jag har bott i Malmö i hela mitt liv, och mitt intresse för ishockey har varit stort och helt orubbligt sedan jag själv började spela ishockey när jag var 10 år gammal.

Idrottsklubben Pantern (numera Ishockeyklubben Pantern) är i mina ögon det mest sammansvetsade ishockeylaget i Sverige. Laget har i mina ögon stora möjligheter att spela i Elitserien en vacker dag, om bara de ekonomiska förutsättningarna finns där.

För att bidra till en god transparens vill jag förtydliga att jag är en helt vanlig supporter. Jag har inget officiellt samröre med klubben, och jag känner inte heller någon som har något officiellt samröre med Pantern Hockey.

Nedan berättar jag mer om mina kollegor, som även de har viktiga funktioner att fylla när det kommer till den här bloggen.

 

 

Maja Svensson

Maja är en hängiven hockeyfantast, som bor i Malmö precis som jag. Under en tid spelade hon damhockey på semi proffs-nivå, men numera följer hon med i hockeyvärlden från tv-soffan i stället. Maja har en rådgivande roll, så det är ofta hon som ”ger grönt ljus” för nya artiklar.

Hon är även en riktig idéspruta, som regelbundet kommer med nya förslag gällande vad jag bör skriva om på webbsidan.

 

Henrik Markusson

Henrik är en professionell webbdesigner, som jag känner via mitt jobb. Han hjälper till kostnadsfritt med frågor som gäller design, uppdatering av tillägg och optimering för att sidan ska kunna laddas snabbt. Utan Henrik hade jag och Maja aldrig kunnat driva den här webbsidan.

Även om Henrik inte är delaktig när det kommer till det redaktionella materialet, ser både jag och Maja honom som en naturlig del av teamet.