Hemma
Pantern
PAN
Borta
Björklöven
IFB

Inför: Hemmakamp mot Björklöven

22 februari 2019 10:00

Ikväll väntar hemmamatch mot Björklöven - och sista chansen för Pantern att haka på i kampen om en plats i Slutspelsserien?


Ikväll möts Pantern och Björklöven som ligger elva och tia i tabellen.

Det skiljer sex poäng mellan lagen - och ska Pantern har någon chans på Slutspelsserien inför slutspurten så är det ett måste med seger ikväll.

Samtidigt behövs poäng för att skapa mer luft ner till bottenstriden. Just nu skiljer tre poäng ner till Almtuna under negativa kvalstrecket.

Pantern har bara tagit en trepoängare på de femton senaste matcherna, men har ändå poäng i nio av kamperna så tar enstaka pinnar här och där.

Senast var det enorm besvikelse efter 1-4-torsken mot Västervik.

– Vi visar upp en sida som jag inte sett på grymt länge, säger tränaren Viktor Stråhle till sydsvenskan.se om insatsen där.

Björklöven jagar åttondeplatsen i sammandraget och är just nu tre poäng efter Södertälje. Laget föll med 1-4 mot Karlskoga senast.

– Nu ska vi ta oss ner till Malmö och jag vill se en desperation i 60 minuter mot Pantern, det finns ju ingenting annat, säger tränaren Joakim Fagervall till Björklövens hemsida.

Noterat:

» Pantern spelade utan Ruben Rampazzo, Valentin Pilet och Simon Ericsson senast.

» Björklöven hade inte med Mikko Pukka, Jonas Emmerdahl, Alexander Hellström, Jacob Andersson, Cody Murphy och Marcus Jonsson i förra matchen.

» Panterns Villiam Haag har gjort poäng i sex raka matcher.