Matchbiljetter i hockeyallsvenskan

Välkomna till en ny spännande hockey säsong med IK Pantern. Matcherna under hösten kommer att spelas i Rosengård Ishall. Vi hoppas från 2019 att vi spelar våra matcher på Malmö Isstadion.

SÄSONGSKORT

Från den 6 augusti 2018 har du möjlighet att köpa säsongskort till IK Pantern matcher för säsongen 2018/19. Du köper/förlänger ditt kort på IK Pantern kansli, du kan betala med kontanter eller kort. Vid köp av säsongskort får man en fast plats på Malmö Isstadion som man väljer, platsen på Rosengård är inte fast utan man får sätta sig på läktaren där det står säsongskort. Säsongskortet gäller inte för träningsmatcher och eventuellt kvalspel.

PRISER 2018/19 Sittplats – grundserie (Sektion A, B, C, D)

Vuxen.................................. 2 695: -

Pensionär/Studerande............. 1795: -

Ungdom.................................... 995:- (7-15 år)

Handikapp rullstol..................... 1795:- (Sektion L kortsida)

Borttappat, stulet eller trasigt kort anmäls till [email protected] Nytt kort debiteras med 100:-/kort.

E-BILJETT

2018/2019 http://ikpantern.ebiljett.nu/

Från den 7 september finns möjlighet att köpa biljetter på webben till IK Panterns hemmamatcher. Det släpps 300 biljetter. En tid framöver kommer IK Pantern att spela sina hemmamatcher i Rosengårds ishall, där det tyvärr finns ett begränsat antal sittplatser som är onumrerade.

Biljetter kommer också att finnas på IK Panterns kansli fram till kl. 13:00 dagen innan match.. Givetvis sker biljettförsäljning även i biljettluckan som finns i entrén till Rosengårds ishall och öppnar en timme innan matchstart.

BILJETTER

2018/19 Vuxen..................................... 160:-

Pensionär/Studerande.............. 100:-

Ungdom.................................... 60:- (7-15 år)

Handikapp................................. 100:- (1 ledsagare gratis inträde)

Familj........................................ 320:- (2 vuxna 2 barn 7-15 år)

Barn under 7 år gratis inträde.

Studentkort/pensionärsrabatt måste styrkas med legitimation i entrén vid varje match.

Biljetter finns tillgängliga på IK panterns kansli fram till klockan 13.00 matchdagar, samt i biljettluckan som du hittar i entrén Rosengårds Ishall. Köpt biljett återlöses ej. Biljetten är en värdehandling, borttappad biljett ersätts ej.

BORTASUPPORTRAR

Biljetter till bortasupporters säljs endast på plats. Obs! Bortasupportrar som kommer som organiserade grupper MÅSTE kontakta IK Panterns kansli innan ankomst. Parkering finns vid ishallen är den full så finns det en parkering till som ligger strax innan ishallen på höger sida, står en skylt "Badet".

IK Pantern kansli Öppet: måndag-fredag 09.00-13.00. Övriga tider nås vi på telefon eller mejl. Österhagsgatan 3, Malmö, Telefon: 040-18 98 63 [email protected]