IK Pantern stärker organisationen utanför isen.

14 mars 2019 14:46


Vi välkomnar Thomas Dehlén som ny försäljningschef i IK Pantern. Rollen innebär att Thomas ansvarar för att sälja och leda föreningens sponsor och partnerrelaterade frågor och aktiviteter. Thomas kommer senast från rekryteringsbranschen och var tidigare säljare hos Malmö Redhawks under flera år.

”Att få Thomas ombord känns väldigt skönt och lovande. Vi har varit i behov av att stärka upp organisationen, framförallt på säljsidan, och detta är ett bra första steg i den utvecklingen. Resurserna har varit för få hela denna säsongen och detta ser vi som en väldigt nödvändig resurs, inte bara för att hinna med utan även för Thomas kontakter och nätverk i regionen. Thomas kommer påbörja sin tjänst redan på måndag och det ser vi verkligen framemot” kommenterar klubbchef Jens Israelsson.

Thomas Dehlén kommenterar sitt nya uppdrag, ”Det ska bli riktigt roligt att ansluta till IK Pantern, jag har varit ifrån hockeyn ett tag nu och ser verkligen framemot att gå till jobbet på måndag. Det är något speciellt kring att sälja inom sporten, engagemanget och intresset som finns är väldigt stimulerande. Pantern har en spännande resa framför sig med stora utmaningar, vilket triggar mig lite extra, och jag hoppas kunna bidra med en hel del på sponsorsidan. Både beträffande sälj, men också kring leverans och aktiviteter. Jag ser också framemot att träffa, för mig, alla nya ansikten i föreningen.”