Ny J20 tränare tillsatt!

15 maj 2018 13:21

Vi är glada att kunna meddela att vi har knutit upp Patrik Nyman som huvudtränare för vårt j20-lag nästkommande säsong.


Patrik har en genuin hockeybakgrund och har de senaste åren rört sig mer mot en roll som tränare. Det är väldigt spännande när det känns som man träffar helt rätt i en ledarrekrytering, Patrik delar våra värderingar, syn på ishockey och utbildning men har framförallt ett oerhört driv och en omättlig hunger.

Det kommer bli en oerhört spännande säsong i hela vår verksamhet och jag är oerhört säker på att Patrik kommer vara en av de ledande anledningarna till de stora kliv vi kommer ta under nästkommande och framtida säsonger.

*"Jag som både tränare o person kommer jobba på att utveckla o lyfta varje enskild person utifrån deras olika utvecklingspotenyial , samt göra dem redo att prestera på elit-nivå!
Samtidigt så får man inte glömma kärleken till sporten o varför man lägger ner hela sin själ och åtskilliga timmar på något man verkligen älskar!

Hockey ska va kul , både på o utanför rinken , där både jaget o laget växer tillsammans! Pantern är klubben i mitt hjärta och det känns som man är hemma, det känns otroligt kul att få denna stora och inspirerande uppgift. Truppen känns ung och hungrig med stor utvecklingspotential, nu är det bara att köra hårt.

Jag vill bygga sten för sten, skapa goda vanor vilket kräver uthållighet och tålamod. Bygga en stabil grund av hård träningskultur, lära alla spelare det lilla extra för att bli en spelare på elit-nivå. Målet för mig och klubben är att vi ska till elit, men det gäller att skynda långsamt och bygga med rätt grundstenar.

Hockey för mig är hjärta och kreativitet, vi kommer spela i en hög fart, med mycket kreativitet och arbetsmoral, där spelarna underkastar sig sina roller och jobbar utifrån de förutsättningar som finns. Förutom en röd tråd genom spelet i allmänhet så kommer vi att fokusera på ett kraftfullt special teams där nyckelspelare och killar med spetskvaliteter får chansen att briljera*
Välkommen Patrik till IK Pantern.