"Pantern tillsätter ny ansvarig för junior och ungdom"

6 maj 2018 14:23

Pressrelease Malmö 2018-05-06


Vi har anställt Johan Lundberg för att arbeta med, och utveckla vår juniorverksamhet.

Johan är 32 år gammal och ursprungligen från Stockholm, hockey spelade han i sin moderklubb Skå IK samt i AIK. Efter att ha varit borta från ishockeyn ett antal år kom han till oss förra säsongen och hade hand om vårt U16 lag, ett lag som under hans ledning gick fantastiskt bra och tog otroliga kliv, utvecklingen på de individuella spelarna har varit särskilt imponerande.

Pantern går in i lite av en nystart, vi har haft en tuff period i vår ungdomsorganisation och detta är något vi verkligen önskar åtgärda. Johan som förutom ishockeyn även har en bakgrund inom affärs- och verksamhetsutveckling känns helt rätt för att bygga upp en välfungerande struktur och en stimulerande miljö för våra ungdomar.

"Vi har för avsikt" att bygga en verksamhet baserad på två enkla saker, vi skall sträva efter att vara bäst på att utbilda hockeyspelare, och ha fruktansvärt roligt tillsammans medans vi gör det. Pantern har ett seniorlag som är ett av Sveriges bästa, ett allsvenskt lag, vi ska bedriva en verksamhet som kan spegla det.

På juniorsidan skall vi hädanefter sträva efter att bedriva en elitverksamhet, i sättet vi tar oss an vår ishockey, i inställningen till vår satsning, i en väl genomtänkt och utarbetad röd tråd som vi alla kan stå bakom och vara stolta över.
Ungdomar och barn ska vilja välja Pantern, helt enkelt för att man har så fruktansvärt roligt. Man ska alltid se fram emot att komma ner till ishallen, men utöver det få en oerhört bra utbildning.

Kort och koncist, Vi kommer förmodligen inte vara bäst, rikast eller störst, men j-vlar vad vi ska utbilda duktiga hockeyspelare, och skratta på vägen"

Vi är inte där vi vill vara, men med en tydlig plan och en gemensam satsning från hela föreningen så kommer vi nå dit snart, tillsammans.

Varmt välkommen till IK Pantern Johan.