Pantern och Vikings i samarbete – U16 och U15

1 augusti 2018 16:33


Efter en sommar med mycket förändringar inom ungdomssektionen så är det med stor glädje och förhoppning som vi presenterar ett samarbete med Trelleborg Vikings för säsong 18/19.
För att lösa en problematik med brist på istider i Malmöområdet samt en mindre spelartrupp så tror vi verkligen att det här samarbetet är något som kommer gynna båda föreningarna, men framförallt alla spelare.
Vi kommer att tillsammans med Trelleborg ställa upp två gemensamma lag i A1- och i A2-serien. Det här öppnar upp för att vi gemensamt kan ställa upp lag i två serier, istället för bara en, vilket ger killarna möjlighet att spela på sin respektive nivå för att utvecklas, samt att vi har möjlighet att schemalägga träningstider i båda ishallarna.
Det är jättespännande att detta är på plats och vi i Pantern har bara positiva erfarenheter av liknande upplägg då det är precis ett sådant strecklag som ligger till grund för vårt nuvarande J18-lag. Det här gör att våra ungdomar kan få en bra möjlighet att utvecklas och följaktligen ge våra juniorlag en framtida tillväxt.
Det finns dock fortfarande plats i dessa lag och vi välkomnar spelare att höra av sig om intresset finns.
Eventuella frågor svarar gärna vår junior-ansvarige Johan Lundberg på, där han nås på antingen mail, , alt. telefon 0761 88 88 80
Heja Pantern Vikings!