En poäng hemma mot Karlskoga igår

15 februari 2018 00:00

IK Pantern - BIK Karlskoga 4-5

Periodsiffror: (2-2, 1-2, 1-0,0-1)

Skott: 23-22

Publik: 425

Panterns mål: 1-0 Andreas Heier, 2-1 Stefan Söder, 3-2 Kim Johansson, 4-4 Sebastian Dyk

Forward Nicklas Jadeland:


Du blev hyllad innan match för att ha uppkommit till 100 mål. Var det kul att komma ut på isen innan match och ta emot hedersbetyg?

"Ja det är alltid kul att ta emot det. Väldigt trevligt att sådant uppmärksammas. Det sker alldeles för sällan. Men jag blev jätteglad."

Till matchen då. Ni öppnade ju med ett blixtsnabbt mål innan ens en minut andats ut. Men det ville sig inte riktigt hela vägen ändå?

"Nej. Jag tycker vi förlorar matchen på grund utav våra misstag. Lite synd då vi ändå gör fyra mål på hemmaplan. Det ska egentligen räcka till vinst, men som sagt, våra egna misstag i matchen gjorde att vi förlorade."

Fanns någon del ur spelet du menar ni kan ta med er till nästa match?

"I den här matchen tycker jag inte att vi ska plocka med oss någonting. Utifrån egen del så gör jag nog den sämsta matchen hittills under denna säsong. Jag är inte nöjd och vi i laget är inte nöjda heller. Vi ska förbättra oss till bortamötet mot Leksand på fredag."

Poäng är ju viktiga och ni åstadkom ju i alla fall en sådan?

"Ja men samtidigt känner man att vi ska ha alla tre. I det läget känns en poäng väldigt avlägset. Det är dock bara för oss att komma igen."