Pantern fortsätter sitt lagbygge med tre nya kontrakt klara.

10 april 2018 11:45

Pantern fortsätter sitt lagbygge med tre nya kontrakt klara.


Villiam Haag
En 24-årig forward från Vita Hästen. Ursprungligen från Partille HK och skolad i Frölunda under flera år. Villiam var på kort lån från Frölunda till Pantern 2012/2013 innan han åkte över Atlanten för collage hockey under fyra år där han spelade i Michigan State University NCAA.

"Vi får en välskolad hockeyspelare med rötterna i Frölunda. En solid ung spelare med stor arbetskapacitet, stark med pucken och har fina offensiva kvaliteter. Viktor spelar med attityd och kommer passa mycket bra in i vårt sätt att spela hockey”, säger Viktor Stråhle.

Alexander Pettersson 10 mål och 8 assist den senaste säsongen i Vita Hästen av denna 23-åriga center skolad i Frölunda. Efter J20 Superelit med Frölunda tog han ett par säsonger i NAHL och Austin Bruins.

Viktor Stråhle kommenterar: ”Alexander Pettersson är en smart och hårt jobbande tvåvägscenter som även kan gå på en kant. Alexander har både defensiva och offensiva kvaliteter och han kommer ta nästa steg i sin hockeykarriär hos Pantern."

Axel Blomqvist
En 2 meters forward på 100 kg. Axel Blomqvist är skolad i Osby IK och har sedan representerat Rögle J18 och J20. Han skrev NHL-kontrakt 2013 med Winnipeg och spelade i WHL, AHL och ECHL mellan 2012 och 2017. Hemma i Sverige igen landade Axel i Södertälje.

"Vi tror stenhårt på Axel, han känns grymt motiverad. Vi vet också hans potential. Axel är en stor forward som är användbar framför mål i PP. Axel har ett fint spelsinne och kan skapa långa anfall med sin styrka att hålla i pucken”, säger Viktor.

Frågor och mer information:
IK Pantern Viktor Stråhle
[email protected]
0708 23 75 57