Ärade medlemmar

25 maj 2018 10:52


Det är med stor glädje som jag skriver till er alla. Jag, Jens Israelsson är er och klubben IK Panterns nya Klubbdirektör, sedan några dagar. Just nu bor jag i Åhus utanför Kristianstad med min fru. Jag har två utflugna barn och fyra fantastiska barnbarn.

Jag älskar hockey men har varit ifrån sporten i mer än tio år. Så jag är oerhört glad och tacksam att få denna möjligheten tillbaka in i sporten, och det med största respekt för IK Panterns långa hockeyhistoria i Malmö, som även har enorma förutsättningar för framtiden. Jag har höga förväntningar på kommande säsong och är väldigt nöjd med de rekryteringar som Sportchefen Viktor Stråhle åstadkommit. Jag brinner för att överbrygga luckor mellan högt flygande visioner och den dagliga driften, alltid med människor och resultat i fokus.

Transparens med alla våra medlemmar, fans och partners är en förutsättning för vilken förening som helst, och jag är oerhört ”taggad” att få möjligheten att tillsammans med alla er vara med och bygga ett starkt IK Pantern genom alla led för framtiden, och jag tackar IK Panterns styrelse för detta förtroende. I och med detta kommer jag fr.o.m nu även vara den första kontaktytan för all extern media, vad gäller föreningen IK Pantern.

Min hockeybakgrund består av diverse:
Jag har spelat i Div 1 under 10 år för Tyringe Hockey och Ludvika Hockey.
Min tränarbakgrund består av Div 4, Div 3 och Div 2 på seniornivå. Jag har dessutom varit Ungdomstränare under 6 år och det senaste jag gjorde inom hockeyn var J18/J20 tränare i Växjö Lakers.

För övrigt har jag mestadels jobbat för IKEA, detta i 18 år. Under den tiden bodde jag och min familj i Asien (Shanghai & Tokyo) i närmare 10 år. Jag har haft olika ledande kommersiella roller, både på global och lands nivå. Jag har även byggt och managerat/driftat ett antal av IKEA världens största varuhus.
Jag hoppas vi ses snart, så kan vi prata på riktigt.
Nedan ser ni även hur ni kan nå mig.

[email protected], eller 0727-432425
Varma hälsningar//Jens Israelsson