Inför Oskarshamn på Malmö Isstadion

11 mars 2018 19:37

Måndag 12 mars 2018 kl 19.00 är det hemmamatch på Malmö Isstadion.

IK Pantern - IK Oskarshamn

Lagkapten Kim Johansson:


Vi undviker rundsnacket och går rakt på sak. Det behövs en seger under måndagskvällen av er för att hänga på i det här kvalracet. Hur ska ni fixa det?

"Genom att spela hockey i sextio minuter. Periodvis tycker jag vi har gått ner oss lite alltför lågt. Försöka hålla en bättre och högre nivå under sextio minuter så ska det nog kunna gå bra."

Oavsett matchinnehåll så hänger allt på er själva?

"Det är just det jag menar med att spela i sextio minuter. Tyckte det blev lite väl darrigt i förra matchen när motståndaren fick in 2-4 vilket är onödigt. Ansvar för puck i varje situation. Kan man bara få ordning på de sakerna, att man hela tiden vinner puck. Då kan det bli bra också."

Oskarshamn är säkert fulla av tillförsikt med tanke på vinsten igår?

"De är ett bra lag med ett piggt system. Så man vet vad man får ut av dem. Dessutom har de väldigt skickliga spelare. Vi måste helt enkelt prestera max för att kunna besegera dem. Helt enkelt komma med allt vi har."

Slutligen vill undertecknad verkligen uppmana alla med hjärta för IK Pantern, att också komma till Malmö Isstadion under måndagskvällen. Allt stöd behövs på plats!