Inför Södertälje

24 oktober 2017 23:01

Onsdag 25 oktober 2017 ny hemmamatch och IK Pantern tar emot Södertälje SK kl 19.00 på Malmö Isstadion

IK Panterns huvudtränare Håkan Åhlund:


Lite info kring era motståndare?

"De har skiftat tränare ganska nyligen. Bytt lite skepnad. De har vunnit tre utav de senaste fyra matcherna tror jag det är om jag är riktigt uppdaterad. Så det är ett helt nytt Södertälje som vi får se."

Kunde inte riktigt finna den röda tråden hos er uppe i Tingsryd, men hoppas att ni finner den till kommande match?

"Vi har analyserat den matchen och är vi inte där liksom mentalt hundra procent, då vinner man inte de där matcherna. Det blev bara 1-0 däruppe och det kostar att inte vara hundra i dagens hockey. Man måste vara på insidan och vara lite obekväm för motståndarna. Vi var inte tillräckligt obekväma i fredags. Det har vi pratat mycket om, så det är inte så mycket om själva röda tråden i spelet. Utan mer om hur vi uppträder mentalt. Spelet finns där det vet vi."

Truppens innehåll?

"Vi har lånat ut Axel Wemmenborn till Redhawks tisdag och torsdag. Men vi har samtliga övriga forwards tillgängliga sen förra matchen. Calle Åhsell går in och jobbar på Axels plats."

Backen Malte Sedkov som är med mycket, tycker jag personligen verkar vara en avsevärt talangfull ung grabb med stor spelförståelse?

"Jajamän. Malte är en riktig coming-man som växer för varje dag. Får vara med och träna på den här nivån. Det ska bli kul och följa honom. Han finns med också imorgon."