IK Pantern gör en nysatsning på ungdom och juniorsidan.

26 mars 2019 15:21


IK Pantern gör en omstrukturering inom sin organisation när det gäller ungdoms- och juniorsidan. Detta innebär också att innehållet och upplägget får en ny röd tråd som går ända från skridskoskolan upp till äldsta juniorlaget. En utbildningsplan är framtagen och i denna finns en genomgående spel- och träningsidé som startar redan från hockeyskolan och vidare upp till våra juniorlag.

Strukturen innebär också att det kommer finnas individuella utvecklingsplaner för samtliga spelare från 15 år och uppåt, allt för att ge varje individ bästa möjliga utbildning efter sin egna förmåga.

Låter detta intressant? Varför inte ta reda på mer både ni spelare och föräldrar? Vi kommer att anordna en träningsdag på Malmö Isstadion för alla som är intresserade och födda -06, -05 och -04. Träningen ägs rum den 6/4 kl. 15:15, där isträningen leds av: Viktor Stråhle IK Panterns A-lags tränare och mångårig talangutvecklare.

Patric Jönsson Mångårig talangutvecklare på juniornivå, senast coach i danska Metalligaen.

Anthon Hansson Målvaktstränare för IK Panterns A-lag, juniorer och ungdomar.

I anslutning till isträningen kommer IK Panterns Junior- och Ungdomskoordinator, Peter Enehag, att hålla en genomgång för samtliga föräldrar, där vår nya röda tråd och utbildningsplan kommer att presenteras.

Anmälan till vårt arrangemang görs till [email protected]