Valtteri Ilomäki är klar för Pantern.

6 april 2018 11:54

Pressrelease Malmö 2018-04-06


IK Pantern kan idag presentera att Valtteri Illomäki har skrivit på för en fortsättning i klubben för den kommande säsongen.

Backen Valtteri Ilomäki kom till Pantern sent under den gångna säsongen och var en stor tillgång under de tre månaderna han var med i truppen. Den 21-åriga Tampere födda finländaren har ett förflutet i Ilves U-lag, men har även flera matcher med Ilves A-trupp i Liiga. Valtteri har även representerat Finland i både U19 och U20 landslagen.

”Pantern har hela tiden jobbat för en fortsättning med Valtteri och vi är nu mycket glada att ha det klart” säger nya sportchefen Viktor Stråhle.

”Valtteri Ilomäki was a great find for us last season and I believe he is one of the best defenders in the Allsvenskan this upcoming season. He is very strong defensively and he has the skill to contribute to the power play. Ilomäki is young and enthusiastic and is well liked by the entire team making him a perfect addition for Pantern this season” säger Joby Messier.

Viktor fortsätter: ”Jag och Joby för kontinuerliga diskussioner angående spelare. Detta ser jag som en förutsättning för att vi ska hitta rätt typ av spelare som kommer passa in i vårt sätt att spela samt i gruppen.”

Vi hälsar Valtteri välkommen tillbaka!

Frågor och mer information.

IK Pantern

Viktor Stråhle

[email protected]

0708 23 75 57