IK Pantern har klart med ny ansvarig tekniktränare.

29 mars 2019 09:46


Patrik Boij blir ny tränare med ansvar för teknikträningen för våra U16 – J20 lag. Patrik är själv gammal IK Pantern spelare som gjort 6 säsonger i vårt A-lag.

Utöver det är Patrik utbildad i Malmö Redhawks där han gick hela vägen upp till J20 Superelit och gjorde 5 matcher i SHL, därefter spelade Patrik bland annat allsvensk hockey i Oskarshamn och 5 år i den högsta danska ligan.

Patrik har de senaste åren varit tränare på ungdomsnivå i Malmö Redhawks och varit speciellt intresserad utav träning med de tekniska färdigheterna på isen. Patrik kommer att ansvara först och främst för teknikträningen för lagen U16 till J20, men även hjälpa till i lagen på ordinarie träningar och matcher.

Peter Enehag, Junior och ungdomskoordinator:

”I vår nysatsning på ungdoms- och juniorsidan ingår att vi skall ha med alla delmoment som krävs för att bli en elitspelare inom ishockey. Här är givetvis de tekniska momenten en väldigt viktig och betydande del och Patrik Boij kommer att passa in alldeles utmärkt på just denna del i vår utbildningsplan för våra ungdomar. Patrik kommer att ingå i den grupp av tränare som vi bygger upp för lagen U16 – J20, men kommer även att hjälpa till på yngre åldrar i teknikträning.”

Vi är väldigt glada att ha Patrik ombord, varmt välkommen till IK Pantern!