Svenska Spel

Inför Oskarshamn på Malmö Isstadion

Publicerad: 2017-11-06 20:08

Tisdag 7 november 2017 kl 19.00 är det IK Pantern - IK Oskarshamn hemma på Malmö Isstadion

IK Panterns huvudtränare: Håkan Åhlund:

Ni knep en viktig poäng borta mot Timrå. Parkerar därmed på en tredje plats med samma poäng som Oskarshamn och har ånyo en chans att nå topp två?

"Absolut ännu en så kallad toppmatch ganska tidigt på säsongen. Så det blir kul att vi får mäta oss med de lagen som ligger före oss."

IKO vann sist på sin hemmaplan så ni har revansch att utkräva?

"Det stämmer bra. Vi får se hur vi formerar laget imorgon."

Någon förändring i kedjorna?

"Det låter jag vara osagt faktiskt. Vi får se hur morgondagens träning ser ut. Men samtliga är möjliga att ha till spel och det är ju bra."

Att hela tiden vara fullt påslagna som ni var uppe i Timrå, är ofta avgörande på den här nivån. Kan ni uppträda så imorgon kväll är mycket vunnet?

"Ja det är detta det handlar om. Det är så pass jämt i serien så man får liksom inte slappna av. Utan det gäller att göra jobbet fullt ut hela tiden. Det är mycket det vi jobbar med."

Era träningar är säkert lite differentierade ifrån gång till annan. Finns det något specifikt ni lagt fokus på nu?

"Vi har gått igenom en del detaljer som vi vill göra annorlunda inför nästa match och det är sådant som vi pratat om idag. Så får vi se om vi har möjlighet att visa det under morgondagen."

Hur går det med Oskar Nordhs rehabilitering?

"Det följer rehabplanen så han har nog inte så långt kvar, innan han kan få börja åka lite skridskor igen. Sedan är det ju en bit till innan han är färdig. Men det görs framsteg och det känns som om vi följer planen bra där på Oskar."

Vad vill du se för scenario när dina killar är ute i första perioden imorgon kväll?

"Jag vill ju se ett Pantern som dikterar villkoren. Sedan vet vi också att Oskarshamn är ett väldigt bra lag. Det gäller att ha tålamod och vara tydliga i våra aktioner."

 

 

 

 
Tony Kaladic
 

Copyright © 2015-2018 IK Pantern

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB