Svenska Spel

Inför Almtuna

Publicerad: 2017-10-26 23:31

Imorgon fredag 27 oktober 2017 kl 19.00 Almtuna IS-IK Pantern

IK Pantern flyger upp under fredagen. Låt oss se vad dess huvudtränare Håkan Åhlund har att berätta:

Ett Almtuna som har visat framfötterna?

"Almtuna har genomfört en bra start och har väl haft två tuffa matcher här på slutet där de blev nollade i båda. Så vi får allt möta ett revanschsuget Almtuna."

Då gäller det att ni är tämligen påslagna mot ett lag som är avsevärt revanschsugna?

"Visst är det så. Men det känns som att alla förstår och hoppas det var en engångsföreteelse, för det är inte ofta man ser att vi tappar en tremålsledning när det är nio minuter kvar. Så det känns som att vi har vädrat allting och startar ifrån noll imorgon igen."

Er allmänna förkänsla inför matchen?

"Det känns bra. En ny match och därmed nya förutsättningar. Vi får se vad vi mönstrar för lag imorgon. Det är inte riktigt hundra klart än. Lite små skavanker och lite sådant där. Så vi får se."

Det fanns en ny kille med som jag upptäckte sist. En Lennström?

"Filip Lennström ja ifrån Malmös J-20 och gjorde en hel del inhopp i förra matchen. Är med i Malmös A-lag idag uppe i Luleå och har faktiskt gjort mål däruppe."

Simon Eriksson också ifrån Malmös J-20 skulle vara aktuell för Pantern?

"Ja det är en ung back som har varit med och tränat med oss här på slutet. Vi får se längre fram, om det finns möjligheter även för honom att vara med till spel."

Samma manskap som sist då eller?

"Det är inte hundra på vissa men annars samma folk som senast. Men vi får se vilket beslut vi tar på själva matchdagen."

 

 
Tony Kaladic
 

Copyright © 2015-2018 IK Pantern

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB