Svenska Spel

Hela Sveriges underdog, IK Pantern, är klar för HockeyAllsvenskan 2017/18 - IGEN!

Publicerad: 2017-06-30 15:07

Det är med stor lättnad och glädje som vi har tagit emot Svenska Ishockeyförbundets appellationsnämnds beslut att häva licensnämndens beslut att degradera IK Pantern från HockeyAllsvenskan, säger säger Mattias Schönhult, Ordförande i IK Pantern och fortsätter:
 
Sedan chockbeskedet kom från Licensnämnden den 21 juni har stödet från supporters, sponsorer, kollegor inom Hockeysverige, spelare och medlemmar varit massivt.

Pantern har inför föreningens tredje säsong i HockeyAllsvenskan gjort stora organisatoriska  förändringar. En av dessa är omstruktureringen av hela sponsorarbetet.
 


- Vårt nya fräscha och annorlunda koncept har gett oss många nya spännande samarbeten med näringslivet, sägerMårten Hedlund, Styrelsemedlem i IK Pantern och VD för Pantern Business Club.
 -  Vi kommer under sommaren att löpande presentera flera nya samarbeten som delvis kommer att revolutionera sättet att skapa affärsnytta för båda våra samarbetspartners och för våra följare, fans och publiken. Dessutom kommer vi att höja underhållningsvärdet rejält i samband med Panterns matcher. Pantern kommer att befästa och äga begreppet ”Hela Sveriges Underdog”.
 
När det gäller A-lagsverksamheten så har träning och säsongsuppladdning pågått precis som planerat. 
Sportchef Joakim Tillgren: - Sammanhållningen bland spelare och ledare har stärkts ytterligare med anledning av det som har hänt. Vi är många som har knutit näven i fickan. När vi nu är på banan igen kan jag konstatera att alla, och ännu mer än tidigare, vill visa hela Hockeysverige att Pantern är ett topplag utöver det vanliga. 
 
Nu kör vi på som aldrig förr och samlar ihop sponsorer och fans. Vi ser fram emot en makalös start när vi den 17 augusti inleder säsongen med en träningsmatch där underdogen Pantern möter Malmö Redhawks i en fullsatt (!) Malmö Isstadion. Vi ska göra vårt för att visa att Malmö är Sveriges hockeystad nummer 1 avslutar Mattias Schönhult.
 
 
 
Frågor hänvisas till 
Mattias Schönhult
Ordförande IK Pantern
 
Alfred Althén
 

Copyright © 2015-2018 IK Pantern

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB