Svenska Spel

Hela Sveriges underdog, IK PANTERN, tecknar spännande samarbetsavtal med Växjöbaserade APP Properties.

Publicerad: 2017-06-20 12:56

 

Efter en mycket framgångsrik säsong med en fjärdeplats i HockeyAllsvenskan tar Pantern nya steg i utvecklingen. Under våren har fundamentet till Pantern Business Club, ett nytt unikt affärsnätverk som ska sträcka sig långt utanför de lokala begränsningarna, presenterats. Med Pantern Business Club tas sponsringen av Pantern steget till att bli en attraktiv affärsgenerator för näringslivet.

”Genom Pantern Business Club kommer vi att vara ett smart, attraktivt och annorlunda investeringsobjekt för näringslivet”, säger Mårten Hedlund, Styrelseledamot i IK Pantern och VD för Pantern Business Club.
”- Vår satsning på Pantern Business Club kommer att ytta många gränser och bli ett ledande aktör när det gäller affärsdrivande sponsring.

” Pantern ska vara en stark underdog och en rebell som gör det oväntade och som gör det omöjliga möjligt. Som ett led i detta är det extra intressant att kunna presentera Växjöbaserade APP Properties som ny partner till Pantern”, säger Mattias Schönhult, ordförande i IK Pantern.
”Deras slogan ’Dream It - Achieve it’ speglar Panterns inställning mycket väl.”

Henrik Swan, VD för APP Properties
” - Eftersom vi etablerar oss i Öresundsregionen så känns det naturligt att koppla vår satsning och vårt varumärke till IK Pantern. Vi är enormt imponerade över den spännande satsning som görs inom Pantern såväl sportsligt som affärsmässigt. Pantern står precis som APP Properties för nytänkande och utveckling.”

APP Properties
APP Properties utvecklar bostadsfastigheter. Genom kompetens, kreativitet och engagemang utmanar vi branschen och skapar unika projekt med bestående värden. Vi är verksamma i städer med stark tillväxt.

www.appproperties.se

Pantern
Pantern är Malmö äldsta ishockeyklubb. Säsongen 2016/17 nådde man sin främsta framgång med en fjärdeplats i HockeyAllsvenskan före anrika lag som Modo, AIK, Timrå, Södertälje, Björklöven. Pantern inleder nu en omfattande satsning för att bli Sveriges mest attraktiva hockeylag.

Pantern Business Club
Pantern Business Club är ett snabbtänkt och rebelliskt nätverk som öppnar en mängd av möjligheter. Pantern Business Club ska generera tydlig affärsnytta. Kort sagt, en ren investering.

För mer Information:

Mårten Hedlund
VD, Pantern Business Club
[email protected]
0707 53 11 33

Henrik Swahn
VD, APP Properties
[email protected]
0723 20 89 08

Mattias Schönhult
Ordförande, IK Pantern
[email protected]
0723 27 69 69

 
Alfred Althén
 

Copyright © 2015-2018 IK Pantern

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB