Svenska Spel

Med anledning av Svenska Ishockeyförbundets beslut - IK PANTERN och TicTac Interactive ingår ett samarbete

Publicerad: 2017-07-21 13:06

Med anledning av Svenska Ishockeyförbundets beslut - 
IK PANTERN och TicTac Interactive ingår ett samarbete

Hela Sveriges Underdog, Pantern, fortsätter sin banbrytande resa både på och utanför isen. Med anledning av de turer som uppkom för IK Pantern efter säsongsavslutningen så har IK Pantern inlett ett samarbete med företaget TicTac Interactive. 
Syftet med samarbetet är att utveckla ett system för alla föreningar och förbund rörande ny och uppdaterad information och samtidigt få en kontroll över att alla berörda har tagit del det som är nödvändigt.


” Att arbeta i föreningsvärlden innebär att man arbetar i en värld med både ideella och kommersiella medarbetare. Detta medför att information lätt glider mellan stolarna eller att viktig information inte får rätt prioritering. Vi har lärt oss av detta och tagit ett stort steg framåt” säger Mattias Schönhult, Styrelseordförande i IK Pantern.


” Med anledning av det olyckliga som hände så har vi satt oss ner och analyserat de behov som finns. Vi kom ganska snabbt fram till att det är behov som hela idrottssverige har. Den produkt vi nu utvecklar tillsammans med TicTac Interactive kommer att hjälpa Svenska Ishockeyförbundet, oss föreningar, alla anställda och ideella medarbetare att ta emot, sprida och kvalitetssäkra information ” säger Mårten Hedlund, Styrelseledamot i IK Pantern och VD för Pantern Business Club


” Samarbetet med IK Pantern är en självklarhet för oss som en av Nordens ledande aktörer inom e-learning och digitalt lärande, säger Carolina Palmqvist, VD på TicTac Interactive, och tillägger - ” Via vår tjänst GO! Micro kan föreningar och förbund snabbt genomföra uppföljningsfrågor för snabba certifieringar. Tillsammans med Pantern och våra olika system inom E-learning kommer vi att ta fram redskap som kvalitetssäkrar informationsinhämtning och informationsspridning.”

Tjänsten GO! Micro Sport kommer under hösten att vara tillgänglig för såväl svensk ishockey som alla andra föreningar och förbund i landet.

Om TicTac
TicTac är en av Nordens ledande aktörer inom e-learning, LMS och digitalt lärande. Kundfokus, respekt och viljan att bli bättre är vår värdegrund. Vi gillar nya utmaningar och ser våra kunder som partners.
www.tictac.se

Om Pantern - hela Sveriges underdog
Pantern är Malmö äldsta ishockeyklubb. Säsongen 2016/17 nådde man sin främsta framgång med en fjärdeplats i HockeyAllsvenskan före anrika lag som Modo, AIK, Timrå, Södertälje, Björklöven. 
Pantern inleder nu en omfattande satsning för att bli Sveriges mest attraktiva hockeylag.

Om Pantern Business Club
Pantern Business Club är ett nytt snabbtänkt och rebelliskt nätverk som öppnar en mängd av möjligheter. Pantern Business Club ska generera tydlig affärsnytta. Kort sagt, en ren investering.

 
Alfred Althén
 

Copyright © 2015-2018 IK Pantern

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB