Svenska Spel

Inför Almtuna

Publicerad: 2017-03-09 22:19

Fredag 10 mars 2017 kl 19.00 IK Pantern - Almtuna IS på Malmö Isstadion

 

IK Panterns huvudtränare Håkan Åhlund: 

Låt oss fästa blicken på de positiva bitarna ifrån senaste matchen. Ni var ju synnerligen kreativa och det kan man väl ta med sig?

"Ja men det tycker jag. Prestationen som vi pratar om var bra igår. En avsevärd förbättring jämfört med måndagens match. Det enda som man kan klaga på lite är produktionen. För lite utdelning av alla de chanser som vi hade. Annars hade vi lett med ett par mål inför sista perioden. Så är det ju i den här idrotten. Det går ut på att göra mål."

Så lite mer precisa saker i produktionen i morgon kväll?

"Ja lite mer desperata när vi får lägena helt enkelt. Det är krig det är liksom detta det handlar om egentligen, om man ska hårddra det. Pucken ska ju bara in. Vi skapade som sagt var mycket lägen igår, men var väl inte tillräckligt desperata. Vi måste vara heta."

Men inte så pass heta att ni lämnar luckor bakåt?

"Absolut men jag tycker inte att det var så igår. Det var ju oavgjort efter två perioder. Sen blir det ju så att man går ju för och vinna matchen. Här gäller det imorgon att ta tre poäng. Det finns ingen tvåpoängs match imorgon, utan det är bara tre poäng som gäller."

Det spelar med andra ord ingen roll hur tusan ni gör det, bara ni åstadkommer seger efter ordinarie tid?

"Ja så enkelt är det."

 
Tony Kaladic
 

Copyright © 2015-2018 IK Pantern

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB