Svenska Spel

Tack för säsongen 2016-17

Publicerad: 2017-04-03 20:30

Som Hedersordförande i IK Pantern tar jag mig friheten att rikta ett stort tack till alla er som gjort hockeysäsongen 2016-17 (som jag ser det) till den bästa i Pantern historia.

När jag i början av försäsongen funderade på hur A-laget skulle klara sig, så var mitt mål att vi håller oss kvar. Nu blev det dessutom slutspel och det spelades bra hockey som många fler borde gå och titta på. Vi har en bra isstadion med gott om plats, inga pelare att klaga på, inte kallt osv som man ofta nämnde på Kirsebergs ishall - och återigen - det är mycket bra hockey.

Nu är det inte bara spelarna som skall hedras. Utan alla andra runtomkring så hade det inte fungerat. Det behövs sportchef, tränare, domare, personal till speakerbåset, teknisk personal, statistikförare, säkerhetspersonal, Black Panter, pressansvariga, materialförvaltare, massör, läkare, säljare, kanslipersonal, personal till entré/biljetter, VIP-personal, publiken, vaktmästare och många fler.

Det finns en styrelse som gör ett bra jobb och vi har en fin J- och U-organisation på Kirsebergs Ishall.

En annan viktig sak är våra samarbetspartners, utan er hade vi inte spelat i HockeyAllsvenskan. Stort tack till er också.

Jag har under alla mina år i Pantern inte läst/sett så mycket från Press/Media som under de gångna säsongen - tack även till er.

Själv ser jag redan fram emot nästa säsong som jag hoppas blir lika givande.

De bifogade bilderna är av blandad kvalité och inte i någon speciell ordning. Alla är från säsongen 2016-2017. (Klicka på 1:a bilden "Tack för säsongen 2016-17" så kan ni se ytterligare 99 bilder).
(OBS! bilderna får inte användas till annat ändamål utan fotograf/ägares tillstånd.)

 

Lars Rasmusson (medlem sedan 1963)
Hedersordförande i IK Pantern

 
Lars Rasmusson
 

Copyright © 2015-2018 IK Pantern

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB