Svenska Spel

Inför Timrå

Publicerad: 2017-03-13 23:16

Tisdag 14 mars 2017 kl 19.00 IK Pantern - Timrå IK på Malmö Isstadion

 

IK Panterns huvudtränare Håkan Åhlund:

Med tanke på utgångsläget så kan man förmoda en träningsmatchkaraktär imorgon kväll?

"Så kanske det är lätt att det blir. Vi försöker mobilisera kraft och manskap för att vinna säsongens sista match. Man vill ju alltid avsluta snyggt. Det är vår målsättning imorgon."

IK Pantern har gjort en fantastiskt bra resa under den här säsongen som snart är till ända. Man kan ju tycka att laget borde vilja bjuda sin trogna publik och klack på en seger som slutknorr?

"Det försöker vi göra varje match och jag är hundra procent säker på, att det kommer killarna försöka göra imorgon också. Sen är det alltid en motståndare och det kommer inte vara annorlunda imorgon. Det vore ett värdigt avslut att få vinna den här matchen och därmed tacka dem som har kommit, för en bra säsong."

Hur känns det så här efter femtiotvå plus imorgon då fem omgångar?

"Först har man ju lagt all sin själ i de första femtiotvå. Sedan fick vi möjlighet att spela i ett positivt kval. Det är lite blandade känslor där. Förlorar första matchen i Västervik, där vi inte alls kommer upp. Sen förlorade vi andra matchen mot AIK där vi ändå gör en bra prestation, men förlorar sent in i den matchen. Så det är lite surt att vi inte får glädjas mer utav det här slutspelet, än vad vi har fått gjort. Men kiillarna har gjort det jättebra och när vi får landa lite, så kommer det kännas rätt så bra ändå."

 

 

 

 
Tony Kaladic
 

Copyright © 2015-2018 IK Pantern

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB