Svenska Spel

IK Pantern presenterar nyförvärv

Publicerad: 2017-08-03 16:00

Det är dags för IK Pantern att presentera nya spännande underdogs till truppen 2017/18. 

Från Modo kommer Jonatan Bjurö, en rutinerad målvakt med ett stabilt grundspel.

Jonatan visade tydligt att han väldigt gärna ville spela för Pantern. Han brinner av revanschlust och kommer med sin rutin sprida lugn i försvaret. Med Jonatan klar känner vi att vi nu har två starka målvakter i truppen.

Kontraktet gäller två år.

 

Från Oskarshamn hämtar vi Fredrik Styrman. I Fredrik får vi exakt det vi har sökt. En stark skridskoåkare med bra puckbehandling och väldigt mycket rutin. En kille med hög laglojalitet som kommer att vara viktig för vår unga backbesättning.

Kontraktet gäller två år.

 

Från Almtuna hämtar vi högerskytten Sebastian Selin. Sebastian är en skridskostark forward med stor potential som vi tror han kommer få utlopp för i Pantern. Med sin laglojalitet och stora poängskörd kommer Sebastian att passa perfekt in i vårt spelsystem. 

Kontraktet gäller två år.

 

Från Odense hämtar vi Sebastian Strandberg. I honom får vi den tvåvägsspelande centern vi sökt. Sebastian är en stark skridskoåkare som jobbar hårt och besitter en otrolig karaktär. Han kommer att göra stor nytta hos Pantern.

Kontraktet gäller ett år.

 

Robin Dahse är klar för en fortsättning i Pantern. Robin är en hårt arbetande forward med stark skridskoåkning och ett bra skott. En mångsidig spelare som är användbar i många olika spelformer och är väldigt viktig för gruppen. Går i och med detta in på sin fjärde säsong i klubben.

Kontraktet gäller ett + ett år.

 
Lars Rasmusson
 

Copyright © 2015-2018 IK Pantern

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB