Svenska Spel

Inför AIK

Publicerad: 2017-03-07 20:30

Onsdag 8 mars 2017 IK Pantern - AIK kl 19.00 på Malmö Isstadion

 

IK Panterns huvudtränare Håkan Åhlund:

 

Har ni identifierat de bakomliggande orsakerna till förlusten i Västervik?

"Ja vi har pratat om dem absolut. Vi är ganska överens om att det var ingen godkänd insats. Man kände inte igen oss som vi ville och det kan bli så ibland. Dock lite tråkigt att det blev så i första playoff matchen. Men vi får ta nya tag imorgon. Gå för vinst då och så är vi med i racet igen."

Pantern var ju det enda laget som lyckades få stopp på ångmaskinen AIK i och med segern sist ni möttes?

"Ja och en ny match imorgon kväll. Det som var igår är ju historia. Det går så tajt. Inget lag kommer vinna alla matcher i den här serien. Utan det är bara att ladda om helt enkelt och vara mer förberedda för morgondagen. Så ska vi göra en bra insats imorgon."

Är Patrik Blomberg tillbaka eller andra förändringar i materialet?

"Nej "Blomman" är inte tillbaka. Vi är ju kort om centrar. Det är ju lite kännbart för oss. Inte riktigt så där som vi vill att det ska se ut. I övrigt har vi det material som vi hade i förra matchen."

Ert spelupplägg imorgon blir det snarlikt det vi såg mot AIK sist, eller något annorlunda?

"Vi vill ju upp i vår nivå som vi inte kom upp i under gårdagen. Kommer vi upp där, då vet jag att vi kan rubba alla lagen. Det är detta det handlar om. Att försöka komma upp i vår egen nivå. Att orka mentalt är det vi pratar om."

Vad är då det viktigaste att tänka på när man som Panternspelare äntrar isen?

"Se till att man är där och vara förberedd. Så har man ju alla möjligheter att njuta av den här tiden. Vi vet ju att vi har fyra matcher kvar."

Vad tror du att vi kan förvänta oss för matchinnehåll?

"Jag hoppas ju som sagt att vi kommer upp i mycket bättre prestation. Hoppas också att vi kan vara det laget som driver matchen. Att spela så som folk är vana vid att se oss under säsongen som varit."

 

 

 

 

 

 
Tony Kaladic
 

Copyright © 2015-2018 IK Pantern

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB